Romania poarta Prada!

Adler_-_Cioban_din_LupeniLeopold Adler – Cioban din Lupeni

In 1989 cineva i-a soptit spontan poporului ca Ceausescu are o veriga slaba si nu mai gandeste profund. Taman cand visteriile erau pline. Cand visteriile erau inca goale, tara se tara pe genunchi si putea rapanoasa, futaretii de serviciu isi satisfaceau nevoile de gargara cu iepe tinere din grajduri de lux. Cand Romania a avut in sfarsit acces la banii lui tatuca feti-parafeti si lei-paralei au trimis petitori in ograda si in timp ce fata era spalata si ghilita au facut pilde cu batranul si-au golit visteria. Parca tot mai interesante erau iepele cu curs valutar cand te strangeau pantalonii cu portofelul. Asa ca dupa ce au ( era sa zic iar futut-o, imi cer scuze cand ma repet ) profitat sexual de tara numita Romania au trimis-o si la produs.
Au trecut ceva ani, s-au adunat iar ceva bani. Futaretii de serviciu lanseaza zvonuri de insuratoare. Au imbatranit, vor sa se retraga la casa lor, sa aiba mai multa grija de copii. Intre timp un nepot preluase interesele financiare ale fetei, de ani ostenita in campul muncii. Cartile de munca de gen feminin sunt bune de pus in vitrina in Romania. Ca n-o s-o ia nimeni de nevasta nu se mai indoieste nici ea. Ca o sa-i fure iar banii stie si ea, plange si ea. De le-ar da macar o gonoree, un sifilis, dar de dragul oamenilor inca cumsecade o face cu  prezervativ. O tara saraca e pricina doar de glume si sex domestic stipulat in Constitutie. O tara bogata e prospect de sex brand-uit la Vaslui. Nu esti roman daca nu te-ai batut cu mana stramosului in oastea lui Stefan cel Mare la Vaslui.
Pamantul a facut din revolutie o rutina in nevoia de lumina. Nu toti locatarii o merita sau platesc pentru ea. Revolutia Romaniei vine de la Flamanzi, flamanzi de sorginte moderna, avizi de bani si putere, care trimit niste tarani sa le lucreze pamantul in timp ce pun bir pe apa de baut.
Romania prezentata Europei e sperietoare de ciori, piele si os si creier de paie.
Romania trimisa la produs are forme rubensiene si inca mai spera sa-i cante popa pe nas la nunta.
Macar popa n-o abuzeaza sexual decat dupa ora de religie, dar ii bea incasarile in bani marunti.
Romania masturbeaza-te … sau fa-ti o schimbare de sex.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s