România poartă Prada!

Adler_-_Cioban_din_LupeniLeopold Adler – Cioban din Lupeni

În 1989 cineva i-a şoptit, spontan, poporului că Ceauşescu are o verigă slabă şi nu mai gândeşte profund. Taman când visteriile erau pline. Pe când visteriile erau încă goale, ţara se târa pe genunchi şi puţea, răpănoasă. Futăreţii de serviciu îşi satisfăceau nevoile de gargară cu iepe tinere, din grajduri de lux. Când România a avut, în sfârşit, acces la banii lui tătuca feţi-parafeţi şi lei-paralei au trimis peţitori în ogradă şi, în timp ce fata era spălată şi ghilită, au făcut pilde din bătrânul şi-au golit visteria. Parcă tot mai interesante erau iepele cu curs valutar, când te strângeau pantalonii cu portofelul! Aşa că după ce au ( era sa zic iar ‘futut-o’, îmi cer scuze, când mă repet ) profitat sexual de ţara numită România, au trimis-o şi la produs.
Au trecut ceva ani, s-au adunat iar ceva bani. Futăreţii de serviciu lansează zvonuri de însurătoare. Au îmbătrânit, vor să se retragă la casa lor, să aibă mai multă grijă de copii. Între timp, un nepot a preluat interesele financiare ale fetei, de ani ostenită în câmpul muncii. Cărţile de muncă de gen feminin sunt bune de pus în vitrină, în România. Că n-o s-o ia nimeni de nevastă, nu se mai îndoieşte nici ea. Că o să-i fure iar banii, ştie şi ea, plânge şi ea. De le-ar da măcar o gonoree, un sifilis, dar de dragul oamenilor încă cumsecade, o face cu  prezervativ. O ţară săracă e pricină doar de glume şi sex domestic stipulat în Constituţie. O ţară bogată e prospect de sex, brand-uit la Vaslui. Nu eşti român, dacă nu te-ai bătut cu mâna strămoşului în oastea lui Ştefan cel Mare, la Vaslui.
Pământul a făcut din revoluţie o rutină, în nevoia de lumină. Nu toţi locatarii o merită sau plătesc pentru ea. Revoluţia României vine de la Flămânzi, flămânzi de sorginte modernă, avizi de bani şi putere, care trimit nişte ţărani să le lucreze pământul, în timp ce pun bir pe apa de băut.
România prezentată Europei e sperietoare de ciori, piele şi os şi creier de paie.
România trimisă la produs are forme rubensiene şi încă mai speră să-i cânte popa, pe nas, la nuntă.
Popa n-o abuzează sexual, decât după ora de religie, dar îi bea încasările în bani mărunţi.
România masturbează-te … sau fă-ţi o schimbare de sex.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.