Franchete in frac

pinky

Zaceam molesita, atarnata de acul orar undeva intre un vis cu Iubi si trezie cand i-am simtit palmele fierbinti mangaindu-mi bratul. Carevasazica o daduse dracului pe platinata cu prea mult creier si tot atata silicon si se intorsese cu mine acasa. Era ziua lui Iubi, care ma parasise cu luni in urma pentru o finantista si se parea ca noua mea rochie cu decolteul infipt in buric ii intunecase iar morala tarandu-l de gat inapoi acasa. Incepu sa ma tachineze cu ciupituri marunte de-a lungul bratului lasandu-si degetele sa alunece intre ele ca respiratia improvizatiei pe claviatura.
– Simti?
Si inca cum! Hei! Asta nu era vocea lui Iubi … agatasem unul nou-nout. Punea pe silabe indeajunsa raguseala cat sa simt intepaturi in degetele de la picioare. N-aveam curajul sa deschid ochii de frica sa nu dispara. Nu stiu cu ce pacalisem norocul dar asta era fierbinte ca un taciune aprins si deja imi sfaraia pe piele. Ma atinse pe gat si toate celulele din corp se aliniasera sub mana lui inchipuindu-si ca-s vreun soi de planete. Se batzaia in mine o curiozitate la varsta tineretii. I-am prins mana incercand sa i-o trag spre sani, acolo din lipsa de silicoane niste magma fara nume incepuse forfoteala dinainte de cutremur. Isi trase mana cand abia se impiedicase de-o margine. Asta era din aia rai care te trimit la nebuni dupa care scot legitimatia de psihiatru.
– Ce simti?
Isi lasase mana pe picior si jur ca simteam cum pielea se trage de pe mine sa i se lipeasca de unghii. Imi lua si interviu. Era orb, nu vedea ca inafara de mmm-uri nu puteam nici sa dau ora exacta? De fiori nu-i nicio criza mondiala asa ca ma tavaleau fara mila. Printre icnete si oftaturi, ba chiar si cateva imparteli de impresii cu Dumnezeu, am incercat sa-l prind de mana dar s-a tras inapoi. Poate era rusinos … I-am trecut ca din greseala mana peste dunga pantalonului si l-am prins de … elastic ca nu avea curea. Fandosit, venise cu pijamaua la el. Barbatii erau din ce in ce mai siguri ca le pica o tuta la asternut asa ca veneau cu valiza facuta ca bortoasele la spital.
– E treaza!
Asta nu mai era vocea lui … Cam cat bausem la petrecerea lui Iubi? N-as fi crezut despre mine sa fiu asa aventuriera. Adusesem doi cu mine acasa … sau cati adusesem?
Am deschis precaut intai jumatate de ochi si o lumina nesimtita mi s-a varat sub pleoapa aproape orbindu-ma. De-o parte si de alta a patului stateau doi barbati imbracati la fel. Gemeni? Daca ar sti mama m-ar palmui si la varsta asta.
– Ne auzi? Cum te simti?
Cum, deja s-a terminat? Sa fiu a dracului, probabil fusesem in coma alcoolica. Niciodata sa nu ai incredere in fosti, mai ales cand isi pun la bataie troianul la propria petrecere. Mirosea a antiseptic, ala nu era nici Paco Rabanne, nici macar Hugo Boss si frumosii aveau niste bonete ciudate pe cap. Rotind gatul cat sa urlu spontan m-am dumirit cu chiu cu vai ca eram la spital. La primul scrasnet unul din frumosi m-a reasezat confortabil linistindu-ma. Nu stiu cum dar toate visele mele erotice sfarsesc in tragedii. Ma consolam cu ideea ca totusi nu-l blocasem pe vreunul impiedicandu-l sa-si vada de serviciu. Analizand in amanunt situatia am realizat ca inca tineam o mana pe elasticul pantalonilor cu diagnostic in minte. L-am mangaiat absenta pe … nici de burta nu avusese bunul simt sa-si faca rost. Imi reveneam pentru ca incepusem sa simt jena. Mi-am varat mainile in buzunare, nu stiu ce-mi scapase pe gura dar macar pe pipaieli sa raman stapana.
– Ai alunecat pe marginea piscinei si te-ai lovit la cap. Esti la spital.
Ma tenta sa fac pe-a proasta si sa mai raman o vreme in incertitudine cu frumosii astia doi dar parca imbatraneam mai repede decat ei. Mi se mai varau cu de-a sila in ochi si niste sclipiri de verigheta. Dupa privirile lor curat zambitoare nu-i hartuisem indeajuns cat sa-si faca de lucru la Curte, oare avocatii lor cum aratau?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s