Granita vidului

white-and-black

A fost o data ca nici o data, o zi in care frumosii s-au hotarat sa scape definitiv de urati. Fara ei inchisorile ar fi fost pline de artisti si fotografiile s-ar fi debarasat de retus. Pentru ca frumosul sapa adanc, pana la inima, nu au fost exterminati, li s-a alocat un continent mai mic pentru ca nu era incurajata procrearea. Au fost pusi insa sa semneze, toti pana la ultimul, ca incercarea de depasire a limitelor teritoriale impuse se pedepseste cu moartea. Moartea sociala. Un amestec de penibil, ura, pedeapsa publica. Dumnezeu s-a autoindus in coma pana la desavarsirea planului ca sa nu fie facut partas. Toti erau de un fel si o asemanare.
Uratii au considerat inutil sa protesteze in forta, energiile se cereau economisite caci mare parte sufereau de boala. Si-au construit o lume doar pentru ei, asa urata cum nu indraznisera pana atunci. Lucrurile au luat o intorsatura neasteptata cand mare parte din copiii nascuti in lumea decazuta erau fara niciun dubiu frumosi. Pentru ca nu aveau un viitor in niciuna din lumi s-a hotarat uciderea pruncilor. Prin metode umane, cu mila si argumente de bun simt. Nu adusesera cu ei niciun instrument de tortura. Problemele au inceput sa apara cand toti noii nascuti s-au dovedit a fi frumosi, se aflau astfel intr-un punct de rascruce in care se raportau la propria persoana. Se automutilau ca entitate si raul incepuse sa-si gaseasca valoare artistica. Omorurile au fost interzise. Dragostea s-a impus in fata vietii.
Parinti batrani asteptau resemnati sa fie exilati din propria lume. La plecare au incercat sa ia cu forta si ultimul regret. De partea cealalta altfel de parinti asteptau ultimul drum. Nascusera copii urati care intre timp schimbasera radical ceea ce ei impodobisera cu ei insisi. Uratul castigase alegerile in lumea frumoasa. Naturii nu-i poate nimeni impune menopauza, o poti steriliza fortat dar ea va gasi un mijloc sa te faca sa nasti in locul ei.
Maica Domnului il trezi pe Dumnezeu, nu mai era nimic de facut.

blackvswhitesmall

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s