Supărată, supărată-s, Doamne, supărată

tears 3

Vai, ce supărată sunt! M-am trezit de dimineaţă cu geana zbătându-se şi am ştiut că dacă nu plouă, mă duc să-mi cumpăr stropitoare. Mor dracului florile în grădină, înainte să apuc să le fac tort de ziua recoltei. Ca să nu-mi aduc aminte că dacă vine Sfântul cu ploaia apar şi melcii şi mănâncă frumuseţe de petale de trandafir şi-şi lasă balele pe potecuţă! Rămân cu crizantemele, că alea-s amare şi înafară de nişte păduchi timizi nu le pupă nici motanul.
Dar, vai, ce supărată sunt! Iubitul meu, care m-a părăsit, are probleme în dragoste. Vai ce of şi vai ce jale … nu mai pot de supărată ce sunt! M-aş duce să-i fac o jambalaya, cu cârnaţi picanţi, orez şi-o pupătură de usturoi, dar în dragoste nimic nu-i bun de mâncare dacă n-are gustul de ketch-up de acasă. O fi politicos să-i trimit o pizza comandată la telefon? Şi o felicitare muzicală:https://www.youtube.com/watch?v=0qGbtW1THC8  

M-a mai părăsit el de vreo 16 ori, dar de data asta am simţit că-i serios. Să-l văd, sărăcuţul, cum îl doare burtica şi are junghiuri şi să nu vrea nimeni să-i facă o frecţie cu Bengay … of, chiar sunt suparată! Oftez şi parcă-l şi văd, cu ochişorii lui ăia mici, cum bagă capul pe geam şi iubita nu-i mai vine … s-a lărgit lumea, frate şi nu-ţi mai găseşti aleasa aşa uşor. Ca să nu mai zic că tot felul de golani stau la pândă şi cum scapă câte una frumoasă din casă, o iau direct în drumul spre serviciu. Pe noi, astea mai urâtele, ne ia doar oftatul. Of, că tare trebuie să mai fie trist puişorul! Nici supă nu pot să-i trimit, la plic, că ar sări de-un metru de mândrie rănită, cum că nu-i bolnav. Ce, gonoreea se ia pe suflet? Aş putea să-i trimit nişte porumbei voiajori, daa, cred că ar fi un gest frumos. Ce să scriu pe bileţel? ‘Crapă capul caprei în patru, crăpa-i-ar şi mâine’ , aşa ceva, impersonal, ca să nu se vadă cât sunt de supărată.
Daaa, tare supărată mai sunt…

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.