Supărată, supărată-s Doamne, supărată

tears 3

Vai, ce supărată sunt! M-am trezit de dimineaţă cu geana zbătându-se şi am ştiut că dacă nu plouă, mă duc să-mi cumpăr stropitoare. Mor dracului florile în grădină, înainte să apuc să le fac tort de ziua recoltei. Ca să nu-mi aduc aminte că, dacă vine Sfântul cu ploaia, vin ţi melcii şi mănâncă frumuseţe de petale de trandafir şi-şi lasă şi balele pe potecuţă. Rămân cu crizantemele, că astea-s amare şi înafară de nişte păduchi timizi nu le pupă nici motanul.
Dar vai, ce supărată sunt! Iubitul meu, care m-a părăsit, are probleme în dragoste. Vai ce of şi vai ce jale … nu mai pot de supărată ce sunt! M-aş duce să-i fac o jambalaya, cu cârnaţi picanţi, orez şi-o pupătură de usturoi, dar în dragoste nimic nu-i de mâncare dacă n-are gustul de ketch-up de acasă. O fi politicos să-i trimit o pizza comandată la telefon? Şi o felicitare muzicală:https://www.youtube.com/watch?v=0qGbtW1THC8  

M-a mai părăsit el de vreo 16 ori, dar de data asta am simţit că-i serios. Să-l văd, sărăcuţul, cum îl doare burta şi are junghiuri şi să nu vrea nimeni să-i facă o frecţie cu Bengay … of, chiar sunt suparată! Oftez şi parcă-l văd, cu ochişorii ăia mici ai lui, cum bagă capul pe geam şi iubita nu-i mai vine … s-a lărgit lumea, frate şi nu-ţi mai găseşti aleasa aşa uşor. Ca să nu mai zic că stau tot felul de golani la pândă şi cum scapă câte una frumoasă din casă, o iau direct în drumul spre serviciu. Pe noi, astea mai urâtele, ne ia doar oftatul. Of, că tare trebuie să mai fie trist puişorul! Nici supă nu pot să-i trimit, la plic, că ar sări de-un metru de mândrie rănită, cum că nu-i bolnav. Ce, gonoreea se ia pe suflet? Aş putea să-i trimit nişte porumbei voiajori, daa, cred că ar fi un gest frumos. Ce să scriu pe bileţel? ‘Crapă capul caprei în patru, crăpa-i-ar şi mâine’ , aşa ceva, impersonal, ca să nu vadă cât sunt de supărată.
Daaa, tare mai sunt supărată …

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s