Ecuaţii interpolitice şi de ajutor reciproc

No automatic alt text available.

(text din 11 noiembrie 2015)

Tolerăm bărbaţii în politică, deşi e muncă uşoară, de femeie, de birou carevasăzică, când ei ar trebui să dea cu barosul, ca la începutul lumii şi asta pentru că nu vrem să recunoaştem că suntem nişte curve. Replicile lor favorite, când rămân fără argumente, şi asta se întâmplă cam de 48 de ori pe zi, sunt “curvo” şi “muie”. Venite de la unii care se ocupă sau sunt făcuţi pentru politică, sună a fişa postului. Bine măcar că ştiu despre ce vorbesc. Exclud, totuşi, din această bizară confrerie a frazelor feministe ( nu ştiu ce dracu’ am vrut să zic aici ) câţiva bărbaţi buni. Nu-i cunosc, dar dacă ei totuşi există şi-i cheamă Dumnezeu, le fac o concesie ( i-am făcut şi Lui şi uite ce-a ajuns din mine! ).
Dacă te duci la un bărbat şi-i spui “ vreau să mă culc cu tine”, întâi se uită la tine tâmp, apoi începe să-şi rotească ochii ca bilele de la loterie, apoi îl apucă un râs crăcănat, după care se cutremură de parcă s-a căcat pe el. Într-un final apoteotic, aruncă servieta, parpalacul şi eventual nevasta şi până zici tu “tramvaiul 4” e pe poziţie.
Dacă, însă, te duci la un bărbat şi-i spui “te iubesc”, mai întâi se uită cu neîncredere, apoi îl ia bâţâiala, sună la 112, cere Poliţia şi te acuză de hărţuire sexuală. După care îşi sună avocatul şi amandoi te dau în judecată. Apoi o sună pe maică-sa, să vină să-l scape de tine.
Urmează apoi o ridiculizare a feminismului, în şedinţă de partid, happy hour de 5 ori într-o zi, la barul din colţ, invazia Siriei şi negocieri eşuate în stabilizarea păcii mondiale.
Şi toate astea în timp ce noi, dacă ne enervăm, ne schimbăm coafura, rochia şi două perechi de pantofi. Ca să nu mai menţionez că au tupeul să se plângă că le este afectat bugetul din cauza asta.
Ajutaţi un bărbat astăzi, ca să aibă de ce să vă pară rău mâine …

 

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.