Femeia şi Jihadul, baba şi mitraliera

Image may contain: 2 people

Jihadistul John e un om de echipă. Schimbă impresii cu băieţii. Îşi delectează timpul liber cu filme porno, de unde preia învăţăminte, ochelarii i-au fost striviţi de pietrele plânse de Palmyra şi fără ei nu vede litera cărţii. Să te ferească Ăl de crezi tu că e sus, să dea istoria cu pietre în tine! Aerul pe care a ajuns să-l respire e ştampilat cu sânge proaspăt şi preţuit în trend: sex, sex, sex! Mitraliera şi paloşul cu care retează vieţi şi capete sunt o prelungire a unui organ de gândire flămând. Când din tot ce ţi-a dăruit natura îţi scoţi la antrenament doar ce ascund chiloţii, nu e de mirare că înscrii gol după gol, după gol. Femeile nu există în lumea jihadistului John. Ele sunt manifestări rebele ale materiei, făcute să alieneze bărbatul care se consideră. De aceea trebuie pedepsite, folosite până la ultima fărâmă şi aruncate la coş. Umilinţa altora e orgasmul jihadistului John. El nu luptă în numele niciunui Allah sau Dumnezeu, el îi dă o lecţie Acestuia, de cum trebuie manevrată Creaţia. Poate Allah sau Dumnezeu n-au experimentat orgasmul Puterii, aşa că jihadistul John pregăteşte un manual cu instrucţiuni şi imprimă pe retină seminarii. Îşi omoară iubita cu pietre, fratelui îi dă foc şi o execută şi pe maică-sa, dacă are tupeul să-i ceară s-o lase mai moale cu băieţii şi băutura minţii şi să mai facă câte ceva şi pe lângă casă. Jihadistul John nu s-a născut ca sclav al vieţii, el a ajuns pe Pământ s-o pună în lanţuri. Nu e născut, ci făcut. Din lut. Lutul în care mai viermuiesc fosilele unor dinozauri mai fioroşi decât el.
Pentru că şi-a înregistrat brand-ul, jihadistul John are şi Fan Club – Jihadistul Jack.
Jihadistul Jack în societatea civilă se dezice de John, mândria lui, dar în suburbia secretă în care se tăvăleşte ca un rinocer se călăuzeşte după aceleaşi principii ca şi hulitul. Jihadistul Jack se uită la fetele nesătule ale Vestului, numit civilizat şi vine să dea o mână de ajutor. Fetele, îmbuibate cu învăţătură obligatorie, nu-şi dau seama câtă nevoie au şi jihadistul Jack nu se lasă cu una cu două. Bărbaţii învăţaţi se plâng ziarelor că preferă să rămână singuri, femeile, cu tot cu dreptul lor de vot, au început să-i sperie. Nu le mai poţi da o palmă, nu le mai poţi folosi la bucătărie sau la curăţenie fără să te trezeşti cu o plângere la Poliţie, dacă le-ai prins după menstre sau la uşa menopauzei fizice sau mentale e şi mai rău. Şi se mai şi însămânţează când le taie capul. Decât să-şi împartă salariul şi timpul cu una, să mai şi presteze munci domestice, bărbatul politicos şi iubitor de artă, din Vest nu mai ştie cum să ceară sex şi atunci se plânge, public, că nu primeşte iubire. Jihadistul Jack ia de bună lipsa de pe piaţă a pumnului în ochi şi-şi oferă serviciile, fără drept de refuz. Se-ndură el de lumea asta modernă, care nu mai pune preţ pe cămila de drum lung!
Or fi femeile nişte tigăi înroşite la focul de sub plită, dar jihadistul Jack are pielea bătătorită pe degete şi ştie cum să le apuce. Uluitoare la lipsa lui de cunoştinţe matematice e intuiţia cu care îşi atinge scopurile. De pildă, un şeic coborând scările palatului se poate împiedica, arbitrar şi nimeri direct între picioarele crăcănate ale unei servitoare care şterge praful de pe balustradă în pielea goală. Se subînţelege că anteriul bărbatului s-a catapultat înainte de aterizarea forţată. Duduia bineînţeles că-l va acuza de viol, ca să mai scoată nişte gologani, bonus la salariul mai mult decât îndestulător pe care-l primeşte. Justiţia are programare la coafor de vreo 2000 de ani şi-i ţine locul bărbatu-său, care, coincidenţă, a nimerit cu ochii în vintrele tuturor factorilor decizionali inventaţi de om.
Jihadistul Jack se ascunde după poza mamei şi a copilului, el frecventează aceleaşi reţele de socializare ca şi jihadistul John, dar în loc de paloşe stilizate şi capre cu gâtul molatec, postează mame alăptând şi versuri din literatura persană. Jihadistul Jack nu vine din Orient, el e de peste tot, dar păstrează credinţele de acolo în suflet. El îi lasă lui John pe mână afacerile cu petrol şi scurmă pe internet conturile bancare ale îmbuibaţilor.
O primăriţă germană, care se crede trecută de standardele jihadistului Jack, deci în siguranţă, sfătuieşte copilele în cămăşi de borangic să dea dovadă de maturitate şi decenţă. Ea uita că şefa ei de stat umbla goală la ceas de tinereţe, pe sub măselele unora care cereau frumos dreptul de a face avansuri. Surorile lui Jack, ca şi cele ale lui John, sunt acoperite din cap până în picioare în pânze respingătoare, dar asta nu le fereşte de violuri organizate, însoţite de încurăjări şi aplauze.
Că sunt femei care apreciază şi preferă să protejeze genul ăsta de manifestări e ridicol, dar orice e uman are un înţeles. Şi criminalul are o mamă sau o iubită, care îl ascunde când potera bate la uşă, chiar dacă ea însăşi va sfârşi în pungi de congelator. Atracţia grotescului. Se manifestă uneori şi în artă, doar că acolo e scoasă din suflet înainte de a-l distruge, oamenilor ăstora însă le putrezeşte la interior şi mirosul e fetid.
Jihadistul Jack violează şi mental, pe internet. Ca şi în gaşcă, sub umbrela anonimatului, jihadistul Jack e şi el o bucăţică de Allah sau Dumnezeu.
El semnează uneori condica din poziţia de creştin. Bărbaţii şi jucăriile lor sau mai bine zis bărbaţii si găştile lor batjocoresc drepturile câştigate de femei, ceea ce zgândăre până la penibil şi lupta feministelor. Şi nu e de râs. Nu sunt o feministă atinsă de fanatism, dar mă întristez când văd că bărbaţii nu se simt confortabil nici acum într-o lume în care sunt nevoiţi să împartă cu femeile. Sub pretextul glumelor, citesc lucruri care mă îngrozesc. Simţul umorului şi bunul simţ au mai rămas să conserve umanismul din noi, dar maliţiozitatea îşi face loc, dând din coate, în hohotul de râs. Bărbatul pare că se gândeşte de două ori înainte de a-ţi spune faţă în faţă că eşti curvă, dar integrat în celula de bază a societăţii denumită acum gaşcă, te curveşte de nu te vezi! Dacă ai crezut că sexul este plăcere, trezeşte-te! Din ce lasă jihadiştii să se înţeleagă, sexul e doar o metodă de punere la punct, de a-ţi băga minţile în cap ( vezi muie ). Jihadistul Jack are filială şi la Vaslui.
Multe din tendinţele actuale mă fac să mă gândesc că drepturile câştigate ale femeilor au fost smulse în negocieri de alcov. De nişte anti-jihadiste cu glonţ de argint pe trăgaci. Sau poate de nişte amazoane care au acumulat parte din bogăţia planetei şi, într-o ordine mondială în mişcare, au ajustat din mers echilibrul precar.
Înţeleg astfel şi decăderea lui Dumnezeu. Pe când era singur, Creaţia era sinonimă perfecţiunii. De când şi-a deschis porţile sufletului Sfinţilor şi a pus bazele primului model de gaşcă, lumea s-a cam dus la vale. El Însuşi s-a folosit fără scrupule de Maria şi abia acum a înţeles că atunci şi-a pierdut dreptul de a judeca. O greşeală care îi gangrenează Creaţia pe tăcute, pe dinăuntru.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.