Speed date (2.05.2015)

Image result for funny speed date(Image from theidleman.com)

Speed date, sau întâlnirea pe fugă, a fost inventată cu siguranţă de un bărbat. Dacă s-a întâmplat să se simtă femeie, era musai şi corporatistă.
Mi-l şi imaginez, tolănit pe pat, cu telecomanda în mână, trăsnit de gândul cel viteaz: ‘aş cam fu… ceva’ . Nici măcar nu se uită în portofel, mai are bani doar de-o pizza. De sunat, n-are pe cine suna, fostele iubite şi-au găsit alţii, sacouri cu etichetă sau pur şi simplu i-ar trânti telefonul în nas, căci băiatul nu a prea avut vorbele la el, când le-a umplut de adio. Şi-atunci se apucă de creează un algoritm, vandabil, în speranţa de a-şi îmbunătăţi viaţa sexuală, într-un cadru cât de cât elegant, păstrându-şi funcţia decizională, dar fără să se mai risipească în promisiuni la care îi e şi lene să se gândească! Nici n-ar avea sens, pentru că niciodată n-a stat îndeajuns ca să le şi ducă la împlinire. Dar iată că a găsit soluţia ideală – speed dating-ul! Vezi mai multe, niciuna nu apucă să vorbească prea mult, şi te concentrezi pe aia care pare mai dezinhibată şi care nu aduce imediat vorba despre reţetar! Alea care îţi povestesc, în amănunt, despre cum îşi păstrează friptura de miel frăgezimea, la cuptor, te lasă să le netezeşti danteluţa de la jupon, doar dacă ţii de nas o privire de câine zgribulit şi îţi tremură mâna, când le notezi numărul de telefon. Dacă ar fi fost să inventeze ele speed dating-ul, întâlnirile ar fi fost la fel de vitezomane ca broaştele ţestoase! Păi, când ar mai fi avut ele vreme să-ţi povestească despre cât le-a făcut să sufere fostul, despre alergiile ăluia la sarmalele piperate şi pofta continuă pentru cele îndesate, vârtos, în varza … murata de vecină, nu de ea, că ea nu suferea pe balcon decât begonii şi muşcate! Ar mai fi trecut în program, ca să aveţi timp să vă cunoaşteţi mai bine, şi un schimb de opinii despre viaţa sănătoasă şi la final, pe post de artificii, ar fi aşteptat povestea vieţii tale, amănunte despre relaţia cu maică-ta, care să reflecte filosofia ta vizavi de femei. Ţi-ar fi spus, sincer, că-şi mai doreşte copii şi un soţ amabil, care să dea cu aspiratorul. Oare cât ai fi rezistat unui asemenea supliciu?

Câştigătoare, de departe, rămâne, fără niciun dubiu, întâlnirea la minut, mai ales că sună la fel de bine precum cafeaua la minut!

Dacă minunea ar fi fost inventată de o corporatistă, nici nu ar fi fost nevoie să-ţi schimbi cămaşa! Alea bifează, direct din CV, răspunsurile corecte, aruncă o privire, grăbită, pe tot ansamblul, te trage după ea în cea mai apropiată cameră de hotel, în timp ce vorbeşte la telefon, cu şeful, care nici el nu găseşte prea multe hârtii. Dacă mai ai doar jumătate de oră până se joacă finala de Champions League, lasă-te pe mâna ei şi ocupă-te liniştit de pronosticuri.

Dacă totuşi nu ai alte planuri şi îţi ajung banii şi de-o îngheţată, fă şi tu o tură completă de mese. La speed dating oferta e variată şi nu cere multă încărcătură intelectuală. La cât eşti de disperat, o să fie al naibii de greu să îţi iei un aer plictisit, dar dacă nu faci un efort să-ţi ridici privirea de pe păcătoasa linie a decolteului, s-ar putea să sfârşeşti aventura într-un timp record!

Dar cine ştie, poate e ziua ta norocoasă şi dai peste Ea!

Eşti perplex, hotărât să-i spui că e frumoasă, că ţi-a căzut cu tronc. Nu vrei decât s-o iei, naibii, cât mai repede de-acolo şi s-o duci acasă, când, ce-ţi aud urechile? „V-aş fu…, doamnă.”. Arzi şi tu, îţi ard şi obrajii. Cum Dumnezeu de ai dat în bară? Erai atât de aproape! Apoi o vezi că-şi ridică ochişorii, speriată. „S-ar putea chiar acum, că mai târziu am o programare la coafor?”

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.