Despre participiul trecut și particula viitorului

(Image from pixelstalk.net)

– comedii adevărate despre lumea cealaltă-

Nu suntem totul, dar nu suntem nici nimic.

Dincolo de magazii, trupuri, suntem energie. Dar nu suntem la fel. Unii duduie, alții doar pâlpâie. Ce se întâmplă însă când se dărâmă șandramaua?

Fiecare are parte de exact ce și-a dorit și pentru ce s-a pregătit.

Credincioșii îl vor vedea pe Dumnezeu, Allah, Buddha etc. Îl vor vedea dar nu îl vor putea atinge, căci au minimalizat documentarea.

Ateii nu cred în nimic, deci vor da peste … nimic. Dacă se preamăresc peste măsură se vor disipa probabil în minimotorașe cosmice, dar nu ca urmare a răzbunării vreunui demiurg, ci prin implozie. Ce-i prea mult și orientat într-o singură direcție se strică. Chiar dacă jucăria se strică, Universul își alătură aceeași cantitate de energie, dar care nu mai are puterea de a-și lua nasul la purtare. Mai întâi va trebui să reconstruiască.

Cei care s-au dedicat cunoașterii și au reușit să se echilibreze, intelectual și emoțional, vor da mâna cu Dumnezeu sau cu părinții lui Superman. Cu orice formă supremă de energie, practic. Scientologii mă vor aclama pentru fraza asta, dar deși concluzia lor e aproape de adevăr cu calibrările nu stau la fel de bine. Religiile prost înțelese limitează la fel de mult ca și ateismul.

Cei dați dracului exact peste el vor da. Doar că dracul nu se prea ține de cuvânt, că de-aia e drac, să fie și rău și mincinos.

Energia negativă păstrează echilibrul în Univers, înlesnește mișcarea, e invitată mereu la convertire. Și în noi există și Bine, și Rău. În lipsă de echilibru la nivel macro s-ar putea crea condiții pentru un nou Big Bang, o implozie purificatoare și o nouă naștere, a unui alt Univers, nu neapărat mai bun.

Nu putem scăpa nici de Bine, nici de Rău. Lumea cealaltă e o consecință a ceea ce întreprindem pe Pământ. Trăiți!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.