PSD, dă-le dracu’ de bocitoare!

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni
(Google search)

Nu am votat. Am urmărit însă heirupismul național ca pe un meci Brazilia – Argentina. Nici măcar nu am pariat, avea vreun rost? Dacă aș fi curățat de praf manipularea, deja mâncare tradițională, i-aș fi putut reproșa doar lui Ion … blestemul pământului. Deși frenezia diasporeică a ridicat, mult înainte de sfârșitul meciului, tribunele imperatorului, validând un rezultat de competiție sătească, adevăratul câștigător al alegerilor e PSD. Se face că plânge, se face că plouă, dar numai foamea de putere îl mănâncă pe dinăuntru. Să uităm pentru o clipă de înmormântare, să trecem direct la colivă și să vedem cine mai e în stare să furnizeze bomboanele de vot.
Doamna Dăncilă și suita de sirene care fac politică la coafor trebuie să rămână în anticameră, acolo unde bârfele aduc sănătate unui partid cu aere de unicitate.
Doamna Firea s-a țățit iremediabil. Cu babele cu frica lui Dumnezeu, Cântarea Bucureștiului și portretul de familie rococo nu va ajunge mai departe de Trei Ierarhi. Partidul, miresit, nu va apuca decât să treacă pragul, dormitorul are nevoie de reparații generale.
Baronii – bancomatul de provincie- trebuie să-și vadă în continuare de treabă, oricât urlăm și blestemăm nu avem economie și doar bișnițăreala e în stare să furnizeze țării o viață politică.
Tineretul PSD-ist e la fel de needucat, superficial și pipițit ca sfânta majoritate.
Trecutul e trecut, să-l privim ca material de oale și ulcele multilateral dezvoltate.
Cine să fie atunci în stare să redea stângii glorie și luciditate?
Țineți-vă de chiloți, să nu vă apuce sughițul! Un singur răspuns, și nu, nu e umbra lui Ceaușescu la Casa Parlamentului (poporul a fost doar forță de muncă), ci Traian Băsescu. Doar pe Băsescu îl văd în stare să construiască un partid puternic de centru-stânga, chiar boicotat de întreaga soțietate fină. PSD a pierdut teren pentru că Uniunea Europeană are nevoie de cât mai multe mâini ridicate la vot, de cât mai puține întrebări, iar milionarii francezi, germani și ruși sunt recunoscători tuturor. Traian Băsescu e singurul în stare să facă din Ponta bărbat, fără minciuni, fără pompozitate, și să-l ambiționeze. Are o viziune sănătoasă de politică externă și cunoștințe în cauză. A fost lăsat baltă de foste relații și amiciții, dar bunicăreala din ultima vreme simt că i-a revitalizat spiritul de luptă. Are destui intelectuali la îndemână. Are trecut, trece ca rața pe valuri peste ghinioanele din prezent și are curajul să fluiere în viitor. Un singur bagaj e nevoie să fie uitat în aeroport: Elena Udrea și alte deținătoare de mistere de fonduri de partid. Treburile se clătesc, de pe o mână pe alta, la fel în toate partidulețele României. Suntem o țară mică, să terminăm cu aerele astea cumplite de deșteptăciune care pot da crampe la stomac și unui biet arici! Adevărul e că suntem comuni, la fel ca alte milioane de voluntari și ne iubim țara la fel de puțin, tot ce ne interesează e traficul pe intestinul gros și capra de peste gard.
Dacă PSD mai are ceva umbră de discernământ se va angaja în refacerea stângii, cu Băsescu căpitan de cursă lungă, Ponta șeful motoarelor, baronii la benzinării și gospodari în pregătire. Facultățile seraliste vorbitoare din Parlament trebuie să-și ia diplomele de pe pereți și să se tot ducă. Nu nominalizez, mi-e și rușine. Nesimțirea și certurile de la popotă trebuie să se mute în loc de pace, în loc cu verdeață, pe tronul ridiculizat de europeniști.
Orice altă soluție va fi dată cu miere și tăvălită prin pene. Traian e singurul în stare să facă din dac un viezure de limbă latină.
P.S. Cu coroanele trimise, din delicatețe sufletească, de fosta opoziție puteți face focul, cine știe, poate vine și Moș Crăciun.
P.P.S. Media era geometrică, dar s-a aritmericanizat. Blimey!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.