Asociația

(Image from http://www.testatinromania.ro)

Nu există organizație mai prestigioasă și mai dătătoare de deșartă speranță planetară decât Asociația Găleților fără Fund. Cum cumsecădenia a părăsit până și Asociațiile de Locatari, nimeni nu mai așteaptă gratuitate în privința locurilor de pe listele de așteptare. Ca și suratele implicate în politică, Asociația Găleților fără Fund vinde locuri de veci numai pentru CV-uri curățate prin recomandare sau prin metoda ofrandei personale. În statutul organizației, grija primordial-consfințită e cea care privește binele omenirii ca pivot al mediului înconjurător. Un bine complezent planetar se bazează pe unul confuz continental, care se bazează la rândul lui pe cel entuziast statal. Toate atârnă de umerii celui glumeț, de partid sau de ONG, dar care poartă cu mândrie, în ciuda tuturor predicțiilor meteorologice, stindardul binelui personal, văzut atât ca și cap cât și ca efect de piramidă. Autoevaluările sunt de ordinul excepționalului pentru a preveni somnolența din timpul ședințelor filosofico-plicticoase. Membrii prin corespondență habar nu au dacă au dobândit carnet sau sunt încă în faza de prestări de servicii. Ca să poți fura, minți, trăda, umili, abuza, și altele, e musai să fii cinstit vis-à-vis de expresia curat la trup și la suflet. Pentru că trierea se face subiectiv și profitabil pentru organizație, orice rezoluție deocheată adoptată în grupurile transeistice este adoptată cu mare tam-tam și în plen.

Fundurile de găleată sunt simbolul sacrificiului inteligent, orice membru primește un bon de ordine pentru săritura cu prăjina exclamației în surprinderea nedisimulată a cornului abundenței. Din răutate, unii membri îi împing și pe alții, tot de-ai lor, căci gălețile fac cu greu diferența. Ce poate fi mai trist pe lume decât o găleată care nu mai simte niciun strop de afinitate pentru apă? În gălețile fără fund torna-torna nu are legătură cu niciun fratre.

Asociația Găleților fără Fund se consideră urmașul de drept și colectează drepturile de autor ale eficientului Arhimede. Nici măcar nu e nevoie să speculez că această organizație se află într-o mișcare continuă de companie browniană și electorală. Asociația Găleților fără Fund este rasistă, misogină, feministă, șovinistă, hitleristă etc, simțind ca fiind de datoria ei administrarea tuturor atributelor care confiscă liniștea mondială. Ele trebuiesc picurate, nu băute cu suc de portocale. Se salvează astfel sufletul tuturor celorlalte organizații, reiterându-se pericolul încălcării legilor deja amanetate.

Asociația Găleților fără Fund ține ca permanență pe ordinea de zi încălzirea globulară. Se așteaptă luarea soarelui în proprietate.

Cum se justifică existența unei astfel de organizații? Prin reducerea la toartă.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.