ET-işti din lumea-ntreagă, eu vă dau un singur sfat, nu lăsaţi copii pe stradă, din cauza lu’ bărbat

No automatic alt text available. (E.T., movie, 1982)

Sunt locuită de extratereştri, cum este câte o ţară locuibilă de imigranţi, dar cu minţile complet şamponate, tapate şi romanesco zulufate. Primesc mesaje de la milioane de antene bi, tri si gnhm ( God knows how many) polare. Nu vă acoperiţi ochii, că nu vin pe raze de soare, mai degrabă pe plăcuţe de lut fornăitoare ( bang! bang! ), înscrisuri egiptene cu damf de băutura lui Moise. Vă aduceţi aminte că egiptenii desenau nave spaţiale de mici, probabil le-au şi folosit, sătui de Nil şi boala ţânţarului ( trântorului ţânţar de armăsar ). Rătăcesc acum prin Univers, împărţind ‘hello’-uri din ştiinţă şi tehnică. Ca să nu mai zic de Tutankamon, ăsta şi-a mutat balsamurile la mine pe şale, îşi pileşte unghiile în oglindă, în timp ce păduchii de sub cârpe mă pişcă de obrăjori.
Mai auzeam că prin Rusia femei dădeau naştere la copii de extratereştri, ăştia chiar se ascund şi-n dulapul cu lenjerie! Başca nici nu simţi când trag fustiţa de pe tine şi te lasă cu port-jartierul la vedere, te lasă grea prin metoda ‘constelaţia Centaurus’. Eu atâta spun: ‘ Bre, Tutankamoane, de eşti tu acela, nu-ţi sunt mamă eu, îngrijeşte-te de pensie alimentara şi steluţe la urechi ( ”dacă vrei să te iubească/ia-ţi podoabă tinerească/pune-ţi la urechi scântei/legănate de cercei”/lalala). Anexez ceva bibliografie, că de la Big Bang Universul îi o ţâră surd.
Mai e şi problema cu google translate, extratereştrii n-au nevoie, dar eu nici cu googly eyes nu-i înţeleg. Vopsirea retinei se face în roz, cu unde ale relativităţii purtătoare de cuvânt, vibraţii Kum Fu…

Extratereştrii ( mama lor de t(e)restii ( Pascaliene-adică Hristos a înviat!) ) şi când muncesc, se odihnesc. Aş completa cu HUO!, dar naşterile de sexteţi, octeţi sau entiteţi sunt dureroase.
Mesaj in borcan:
http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/mama_gc.php

P.S. Aceste emisiuni nu sunt pamflete, ci limonadă din lămâia de anul trecut, algocalmin contra durerii de dinţi şi a coşmarurilor din noapte … mintenaş.xxx